Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 9 »

    Minecraft

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    19:05

    Minecraft безкоштовно



    Minecraft (від англ. Mine craft - букв. «Шахтарське ремесло») - комп\'ютерна гра з видом від першої особи (є переключення на вигляд від третьої особи). За стилем, світ гри повністю складається з кубів (ландшафт, предмети, моби, гравець) і для текстурування використовуються текстури з низьким дозволом (16 ? 16 текселей).
    Розроблено шведським програмістом Маркусом Перссоном (англ. Markus Persson), відомим також як «Notch» (рос. Нотч). Гра була задумана як клон гри Infiniminer, [2] хоча Перссон хоче, щоб геймплей був більше схожий на Dwarf Fortress. [3] Гра написана на Java з використанням бібліотеки LWJGL.
    Minecraft розроблявся протягом тижня, до того як був вперше публічно оголошено на форумах TIGSource, де він спочатку отримав велику популярність, яка привела до створення форуму, присвяченого Minecraft, вики і каналу IRC.
    Довгий час була в стані альфа і бета тестування і 18 листопада 2011 року, на параді Minecon, вийшов офіційний реліз гри.

    Завантажити
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Ігри

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Minecraft онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Minecraft з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Minecraft онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Minecraft дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Minecraft дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 2.0/2
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    0  
    1 рома   (08.09.2012 20:10) [Материал]
    прик

    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!