Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Вибрано самого завидного зіркового нареченого

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:10

    Вибрано самого завидного зіркового нареченого безкоштовно



    Роберт Паттинсон.



    Чейз Кроуфорд.

    Джонні Депп і Бред Пітт, які давно вже обзавелися дітьми та відростили козлячі борідки, більше не можуть претендувати на звання «самого завидного зоряного нареченого». Однак, їм підросла гідна зміна.

    Підбито підсумки голосування за найбільш привабливого чоловіка, увінчаного лаврами, але ще не знайшов постійну супутницю життя.

    Відповідно до рейтингу (а всього в опитуванні взяли участь понад п\'ятнадцять тисяч жінок і чоловіків), пальма першості дісталася Роберту Паттінсону. Його назвали сексуальним 61% респондентів (9343 осіб), антісексуальним лише 9% (1271 осіб) і не викликає жодних емоцій 30% (4576 осіб).

    Майже настільки ж завидним нареченим визнали Чейс Кроуфорд - його вважають сексуальним - 36% (5088 осіб), антісексуальним - 8% (1067), що не викликає емоцій 56% (7872).

    Крім них, до списку потрапили Бен Барнс, Тейлор Лотнер, Гаспар Ульель, Ед Вествік, Пол Уеслі, Келлан Латс, Йен Сомерхалдер і Шайа ЛаБаф.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Вибрано самого завидного зіркового нареченого онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Вибрано самого завидного зіркового нареченого з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Вибрано самого завидного зіркового нареченого онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Вибрано самого завидного зіркового нареченого дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Вибрано самого завидного зіркового нареченого дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!