Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 5 »

    Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack)

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    14:30

    Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) безкоштовно




    Самостійний додаток до історичної стратегії Total War: SHOGUN 2 присвячено драматичних подій кінця XIX століття - протистояння прихильників імператорської влади і сьоґунату. Дія розгортається через 400 років після подій оригінальної гри. Багатовікова культура самураїв знаходиться під тиском розвинених капіталістичних держав, збройних передовими технологіями.

    Особливості гри :

    6 протиборчих сторін. Зійдіть на стороні імператорського уряду, очоливши війська провінцій Тесю, Сацума, Тоса, або виберіть вірні сьоґунату війська провінцій Айдзу, Нагаока, Дзедзаи.
    Іноземна присутність. Значну роль в ході віртуальної війни Босін зіграють США, Великобританія та Франція. Від того, які складуться стосунки у вас з іноземними державами, буде залежати складу ваших армій і озброєння.
    Політична карта Японії XIX століття. Виникнення республіки Эдзо розширює арену бойових дій на стратегічній карті. Зміна епох відображена на ній прекрасними видами нових міст і портів. Крім того, в серії Total War вперше представлено залізничне сполучення.
    залізниця. Прокладайте залізничні шляхи, щоб швидко перекидати війська і агентів з однієї точки країни в іншу. Але пам\'ятайте, що залізниця - ідеальний об\'єкт для диверсій. Крім того, завжди існує ризик ворожого захоплення станцій і окремих ділянок залізничних шляхів.
    Нові війська. 39 сухопутних загонів, у тому числі озброєні кулеметами Гатлінга і гарматами Армстронга (стрільба ведеться в режимі з видом від третьої особи); іноземні найманці, зокрема, американські, британські і французькі морські піхотинці.
    21 вид кораблів, включаючи 10 нових, в числі яких парові суду з важкою артилерією на борту і броньовані лінкори. Можливість купувати іноземні військові кораблі.
    Облоги по-новому. Можливість зводити захисні башти і ставити на них лучників, стрільців і вояків з кулеметами Гатлінга. Новий тип битви - облога порту: атакуючий флот повинен зайняти ворожий місто під вогнем знарядь берегової оборони.
    Взаємодія морських і сухопутних сил. Підтримка флоту під час сухопутного битви, вогонь знарядь берегової оборони з ворожого флоту під час облоги порту, артилерійський обстріл з кораблів прибережних укріплень, міст і знаходяться там ворожих військ (на стратегічній карті).
    3 нових агента. Військовий радник, ісин сісі і синсэнгуми - кожен з них володіє набором спеціальних навичок. А перевірені у справі гейші і ніндзя отримали нові здібності.
    4 історичних битви. Прийміть участь в чотирьох найважливіших битвах війни Босін.
    Покращений мультіплеер. Нова стратегічна карта для багатокористувацьких битв, додаткові можливості і навички персонажа, більше сорока нових супутників, понад тридцяти нових деталей обладунків, можливість проходження гри Shogun 2 і «Захід самураїв» декількома персонажами.

    В основі - стім-рип від R.G. Origins
    Нічого не перетвореновирізані непотрібні мови
    Версія гри - 1.1.0 build (5346.324823)
    Присутні наступні DLC: Rise of the Samurai, Fall of the Samurai, The Hattori Clan Pack, Ikko Ikki Clan Pack, Tsu Faction Pack, Sengoku Jidai Unit Pack, Blood Pack, Battle Bonus DLC
    Можливість вибору поєднання тексту і озвучення

    Скріншоти :









    Інформація про гру :

    Назва : Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai (2011-2012/RePack)
    Жанр :-Real Time Strategy (RTS)
    Платформа : PC
    Мову : Ru
    Все включено
    Розмір : 13.35 Gb

    Системні вимоги :
    Dual Core 2 ГГц/Intel Single Core 2,6 ГГц або аналогічний AMD (з SSE2); > Оперативна пам\'ять: 1 Гб (XP)/2 Гб (Vista/Windows 7) > Відеокарта: Відеокарта з 256 Мб відеопам\'яті, сумісна з DirectX 9.0c і підтримуюча Shader 3.0; > Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 9.0с > Вільне місце на жорсткому диску: 30 ГБ

    Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai (2011-2012/RePack)

    можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!
    Завантажити з Vip-File part 1
    Завантажити з Vip-File part 2

    Завантажити з Letitbit part 1
    Завантажити з Letitbit part 2

    Завантажити з ShareFlare part 1
    Завантажити з ShareFlare part 2
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Ігри

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Total War: Shogun 2 + Fall of the Samurai + all DLC (2011-2012/RePack) дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!