Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 5 »

    Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip)

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    16:28

    Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) безкоштовно



    Майор міліції Юрій Шаповалов працює оперативником в одному зі столичних ОВС. Начальство нав\'язує йому в асистенти вчорашнього випускника юрфаку, юного оперативника за прізвища Гусак. Герої звикають один до одного, але зближення не заважає їм продовжувати конфліктувати з будь-якого приводу.
    Крім роботи в кримінальному розшуку, у Шаповалова є ще один нелегальний, джерело доходу: за допомогою до Шаповалова, що має заслужену репутацію класного сищика, то й справа звертаються незлічені знайомі і знайомі знайомих. На їх прохання він проводить неофіційні розслідування. Причому береться Шаповалов не за все по черзі, а лише за ті справи, які представляють для неї особливий інтерес, проф і, що теж грає не останню роль, фінансовий. Увагою з боку жінок Шаповалов не обділений. Він підтримує тривалі стосунки з дружиною Ганною, дуже безбідного людини, який за кордоном проводить більше часу, ніж на батьківщині. Загибель колишньої дружини вносить істотні корективи в життя героя: п\'ятнадцятирічна дочка Маша переїжджає до нього, а разом з нею виникають найновіші турботи, завдання і батьківські обов\'язки. Тепер він вже не може дозволити собі, як раніше, у будь-який момент забутися з допомогою алкоголю, щоб хоч на час заглушити не дає йому спокою почуття провини...

    Назва: Шаповалов
    : 2012
    Жанр: Детектив, фільм кримінальний, мелодрама
    Випущено: Росія, \"Мотор Фільм студія\"
    Режисер: Ілля Максимов (II)
    У ролях: Олександр Балуєв, Євген Пронін, Катерина Стриженова, Валерій Баринов, Наталія Лесніковська, Микола Сердцев, Олександр Кузнєцов, Михайло Стрибків, Дмитро Буренков, Олександр Сергєєв, Олександра Живова, Наталя Бардо, Вероніка Лисакова, Олександр Числов, карина Розумовська, Дмитро Артаєв, Олександр Сигуєв, Денис Березін, Макс Уральський, Максим Дромашко, Христина Савіна, Маргарита Іванова-Донська

    Завантажити: Семпл

    Кинопоиск: 7.62 (58 голосів)

    Файл:
    Формат: AVI
    Якість: SATRip
    Відео: XviD, ~ 1700 Кбіт/с, 720x400
    Аудіо: MP3, 2 ch, 192 Кбіт/с






    Розмір: 2.45 GB
    Тривалість: 4 x 00:40:00
    Мова: Російська
    Пароль на архів: ні .
    Додана інформація для відновлення: 5%

    Скачати Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip)
    Unibytes
    Gigapeta
    Asfile
    Getzilla
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Серіали

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Шаповалов (1-4 серии из 16) (2012 / SATRip) дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!