Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу!

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:03

    Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! безкоштовно



    Чемпіонат світу з футболу в 2018 році пройде в Росії, а у 2022 році - в Катарі. Про це в Женеві оголосив увечері 2 грудня президент ФІФА Йозеф Блаттер. Він особисто розкрив конверти з назвою країн-переможниць.

    Вперше в історії світове футбольне першість прийме країна зі Східної Європи. І вперше чемпіонат світу пройде в арабській країні.

    Наша заявка перемогла у впертій боротьбі. Вибори пройшли в два раунди. У першому вибули англійці. Росія заробила 9 голосів, Іспанія і Португалія - 7, а спільна заявка Нідерландів і Бельгії - 4 голоси. У другому раунді за Росію віддали свої голоси 13 членів виконкому ФІФА, 7 голосів дісталися Іспанії та Португалії, Нідерланди і Бельгія отримали 2 голоси.

    Претендентами на ЧС-2022, крім Катару, були Австралія, Південна Корея, США і Японія.

    Раніше всі делегації, в тому числі російська, представили в Цюріху останні презентації - показали ролики, присвячені майбутнього чемпіонату. Росіяни виступали останніми. Підтримати нашу заявку до Цюріха приїхав міністр спорту і туризму Віталій Мутко, а також зірки російського спорту.

    Глава делегації Росії, перший віце-прем\'єр уряду РФ Ігор Шувалов прийняв Кубок світу з рук президента ФІФА. \"Ми зробимо історію разом\", - сказав він, пообіцявши, що \"Росія не підведе футбольне співтовариство\".

    Шанси у країн експерти оцінювали по-різному. Хтось говорив, що плюсів додали представницькі делегації. Хтось ставив в заслугу розвинену футбольну інфраструктуру деяких претендентів.

    Чемпіонат у 2018 році пройде в 13 містах на 16 стадіонах: у Москві, Санкт-Петербурзі, Калінінграді, Ярославлі, Нижньому Новгороді, Саранську, Казані, Самарі, Єкатеринбурзі, Ростові-на-Дону, Волгограді, Краснодарі і Сочі.

    Зараз повністю до турніру готові московські \"Лужники\". Будуються стадіони у Пітері і Сочі. Орієнтовно всі об\'єкти будуть здані в експлуатацію до 2013 року.

    Місця для багатьох нових спортивних споруд під час зимового візиту до Росії відбирав особисто Тім Хупп. Цей архітектор проектував стадіони в Німеччині до чемпіонату світу 2006 року і арени в ПАР до турніру 2010 року.

    Ще частина арен зводяться або близькі до початку будівництва, як петербурзька \"Газпром-Арена\", сочинський Олімпійський стадіон, арена в Казані і столичний стадіон \"Динамо\".

    У Єкатеринбурзі збираються реконструювати стадіон \"Центральний\", його місткість зросте до 44 тисяч глядачів. У Ярославлі місткість стадіону \"Шинник\" також повинна скласти понад 40 тисяч місць.

    Новий стадіон повинен бути збудований в Ростові-на-Дону. Для нього підібрали місце на лівому березі Дону навпаки Гребного каналу. За проектом на стадіоні не буде однієї трибуни - замість неї відкриється вид на набережну Дону. Нові об\'єкти будуть зведені в Самарі на острові Коровій, в Калінінграді на острові Канта, в Краснодарі за межею міста на березі водосховища, у Волгограді на місці нинішньої старої арени, в Нижньому Новгороді на гребному каналі, на Печорську пісках і в Саранську на набережній річки Інсар в центрі міста.

    За словами президента Російського футбольного союзу Сергія Фурсенко, Росія до 2017 року встигне здати в експлуатацію всі стадіони. Він зазначив, що наша країна запропонує гостям країни і місцевим жителям на час проведення чемпіонату світу \"принцип безкоштовного проїзду до місць проведення матчів за пред\'явленням футбольних квитків. Квиток стане візою для іноземних туристів в країну\".

    \"Ура, перемога!\" - Відразу ж після оголошення Росії господаркою чемпіонату світу написав у своєму блозі президент Дмитро Медведєв. Трохи пізніше у своєму відеозверненні він привітав всіх росіян з перемогою: \"Дорогі друзі, я всіх щиро вітаю з блискучою перемогою: Росія отримала право проводити чемпіонат світу 2018 року. Вітаю всіх російських уболівальників, а це величезна багатомільйонна армія. Вітаю тих, хто займався організацією нашої заявки, тих, хто відстоював наші інтереси! \".

    Тепер, за його словами, потрібно по-серйозному готуватися: \"У нас, звичайно, вже буде досвід Олімпіади 2014 року, але, тим не менш, це величезне, дуже серйозне змагання. Готуватися потрібно тим, хто буде приймати участь в створенні спортивної інфраструктури , ну, і нашим футболістам. Тому що ми поки не можемо похвалитися успіхами на чемпіонатах світу, але, якщо вже ми відвоювали право проводити чемпіонат у Москві, це дуже багато до чого зобов\'язує нашу збірну, і я впевнений, що всі наші хлопці, всі наші футболісти докладуть максимальних зусиль для того, щоб добитися блискучого результату в Москві \".

    У четвер увечері прем\'єр-міністр Росії спеціально прибув до Швейцарії після того, як було оголошено про рішення ФІФА. На спеціальній прес-конференції він англійською мовою подякував Виконком ФІФА. Путін заявив, що в Росії футбол дуже популярний. Він зазначив, що навіть у блокадному Ленінграді в роки війни люди грали у футбол.

    Говорячи про підготовку до ЧС-2018, Путін підтвердив намір Росії провести чемпіонат на найвищому рівні. \"Ми хочемо зробити все можливе, щоб забезпечити зручність і безпеку наших гостей\", - сказав прем\'єр. \"За попередніми підрахунками будівництва стадіонів і прилеглої до неї інфраструктурі буде коштувати нам 300 мільярдів рублів, це приблизно 10 мільярдів доларів - можна порівняти з тим, що було витрачено на підготовку до чемпіонату в ПАР\", - уточнив він.

    Глава уряду нагадав про те, що для іноземних гостей під час чемпіонату буде забезпечений безвізовий в\'їзд до Росії, а також безкоштовний транспорт всередині країни.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Росія вперше стала господаркою чемпіонату світу з футболу! дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!