Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:05

    Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними безкоштовно

    Прем\'єр-міністр Росії Володимир Путін підбив підсумки і змалював подальші перспективи найбільшої транспортної будівництва країни - автодороги \"Амур\" від Чити до Хабаровська. До вересня основна частина робіт має бути закінчена.



    На нараді в Читі - в ході свого автопробігу по Сибіру - прем\'єр зазначив, що за останні 10 років в цю дорогу було інвестовано 70 мільярдів рублів, і хоча про неї говорили ще з 1966 року, реально будівництво почалося розвиватися з 2000.

    Потім дорогу ще треба буде облаштувати, зауважив глава уряду. \"Ми пустимо рух по цій дорозі, але магістраль фактично ще не готова до обслуговування водіїв та автомобілів\". До листопада треба підготувати комплексний план, куди увійдуть питання технічного і соціального обслуговування нової дороги: готелі, місця відпочинку, безпеки і т.д. У цілому ж, на доведення дороги в наступні три роки з бюджету виділять понад 40 мільярдів рублів.

    Глава уряду відзначив, що автомагістраль добре послужить і далекосхідному регіону і всієї Росії: \"Вона вдихне нове життя в десятки невеликих міст і селищ, забезпечить додаткові можливості для розвитку бізнесу та створення нових робочих місць. Після введення в експлуатацію автодороги вперше можна буде проїхати на машині через всю Росію: від Мурманська до Владивостока \".

    Коли будівництво буде закінчено, треба буде забезпечити новими замовленнями компанії, які зараз над нею працюють. Подумати про це прем\'єр запропонував Міністерству транспорту. Під час зустрічі з шляховиками, розповів він, шляховики виявили сильне занепокоєння: чи не доведеться їм зараз вивозити техніку, а потім, коли вирішать, що вони можуть далі працювати на цій трасі, їм доведеться назад привозити техніку. Це великі витрати, і вони, звичайно, ляжуть на федеральні витрати, підкреслив Путін.

    Дороги треба будувати і розвивати і в самих містах. Прем\'єр повідомив, що на ці потреби будуть виділені 16 мільярдів рублів для 32 адміністративних центрів Росії; відповідну постанову уряду він вже підписав. Більше того, питання ремонту та будівництва доріг відтепер будуть віднесені до пріоритетних напрямів витрат.

    З 2011 року відповідні кошти вирішено сконцентрувати у спеціальному Федеральному дорожньому фонді, обсяг якого в майбутньому році складе 377 мільярдів рублів. Це на 80 з лишком мільярдів більше, ніж планується витратити на дороги з федерального бюджету в 2010, передає ИТАР-ТАСС.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Путін: питання розвитку доріг будуть пріоритетними дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!