Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012)

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    22:49

    Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) безкоштовно



    Нова, 1.0.28 Portable версія, дуже корисною безкоштовної утиліти для власників Web-Money гаманців. З її допомогою Ви не тільки зможете легко вибрати найбільш вигідний, на даний момент, курс обміну електронних грошей, серед більш ніж сімдесяти обмінників, але і вигідно поміняти практично будь-яку віртуальну валюту. Так само з її допомогою можна виводити електронну валюту на картки Viza/MasterCard і навіть на деякі банківські рахунки! І крім того, Web-Money Monitor забезпечить Вас найбільш повною та корисної додатковою інформацією по кожному обмінки.

    [img]/templates/Default/dleimages/spoiler-plus.gif[/img]
     [url=javascript:ShowOrHide(]Додаткова інформація про програму[/url]

    «Моніторинг обмінників WebMoney» є правонаступницею програми «Web-Money Monitor». Вона виконує моніторинг обмінних пунктів електронних валют (понад 75 штук!!!) і виводить їх курси обміну і резерви в будь-який момент часу в режимі онлайн. З її допомогою Ви зможете не тільки вигідно обмінювати практично будь-яку віртуальну валюту, але й вивести її на кредитні картки Visa/MasterCard та/або на рахунки деяких банків.

    Вам не потрібно ходити по сайтах різних онлайн-обмінників для пошуку найбільш вигідних курсів обміну електронних валют - сама інформація надходить на Ваш комп\'ютер. Немає необхідності витрачати свій дорогоцінний час і трафік, потрібно лише запустити програму і Ви відразу побачите всі найбільш вигідні курси кращих обмінників в реальному часі.

    Інформація про курси і резервах регулярно оновлюється, тому, використовуючи «Моніторинг обмінників WebMoney», ви завжди можете виконати обмін валют за найбільш вигідним для вас курсами. Завантаження даних про курси і резервах здійснюється з нашого сайту. Програма має дуже зручний і інтуїтивно зрозумілий російсько-язичний інтерфейс, постійно удосконалюється і вдосконалюється.

    «Моніторинг обмінників WebMoney» - портативна програма, тому не вимагає інсталяції. Просто завантажуємо архів, розгортаємо його, запускаємо програму і відразу ж можемо дивитися і вибирати найбільш вигідні для курси обміну електронних валют. Єдине обов\'язкова умова для роботи даної програми - підключення до мережі Інтернет. Софтинка не містить ніякої реклами - ні графічних банерів, ні текстових посилань.

    Крім курсів обміну софтину також виводить інформацію з обмінників, що беруть участь в обміні - значення індексів бізнес-активності (BL), кількість негативних і позитивних відгуків клієнтів, кількість негативних і позитивних відгуків в Арбітражі WebMoney Transfer. За цією інформацією, Ви зможете зробити якісь свої власні попередні висновки і судження про ділової активності та надійності того чи іншого обмінного пункту.

    Зміни в цій версії:
    проведена корекція деяких обмінних пунктів обміну електронних валют

    Рік виходу: 2012
    Назва: Моніторинг обмінників WebMoney
    Версія: 1.0.28
    Розробник: best-exchangers.ru
    ОС: Windows XP/Vista/7
    [Мова:/b] Російська
    [b] Вартість:
    100% безкоштовно (FreeWare)
    Інсталяція: не потрібно (Portable)
    Розмір: 11.37 Mb





    Увага!!!
    Програма \"Моніторинг обмінників WebMoney\" не містить ніякої реклами - ні графічних банерів, ні текстових посилань. Тільки необхідна інформація по обміну валют!

    Скачати Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012)
    Fileworlds

    Letitbit

    Deposiffiles

    Sms4file

    Turbobit
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Програми, та ТБ

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Моніторинг обмінників WebMoney 1.0.28 Portable (Rus/2012) дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!