Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Еротика і порно Відправляють в нокаут

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:05

    Еротика і порно Відправляють в нокаут безкоштовно

    Перегляд еротичних картинок на деякий час позбавляє мозок життєздатності. Такі картинки діють навіть сильніше, ніж зображення з насильством і катастрофами.



    Насправді на старті свого дослідження, результати якого нещодавно були опубліковані в New Scientist, об\'єднана група психологів і нейрофізіологів з декількох американських інститутів намагалася з\'ясувати, як саме реагує людський мозок на емоційно яскраві візуальні об\'єкти. У списку значилися не тільки картинки еротичного змісту, а й сцени насильства, природних катастроф і навіть зображення апетитних страв. Вчені показували учасникам експерименту «спокійні» картинки (зображення архітектурних об\'єктів, пейзажі тощо) упереміш з розбурхує. І переконалися, що саме на сексуально забарвлені образи мозок реагував найбільш тривалим гальмуванням.

    Більшість учасників навіть не могло чітко згадати і описати цілі серії наступних зображень, які їм показували відразу після еротичної картинки. Хоча, згідно датчикам, момент безпосереднього трансу тривав лише долі секунди. Психолог Девід Зальд з Університету Вандербілт (штат Теннессі), який брав участь в дослідженні і придумав назву цьому феномену - «сліпота на емоційній грунті», припустив, що явищу властива деяка інертність. Цим і пояснюється той факт, що в реальності частки секунди, під час яких мозок пригальмовує, значно затягуються. Колега Зальда, Стівен Міст з Єльського університету, порівняв механізм виникнення цієї «сліпоти» з коротким замиканням в електромережі.
    І ось, здавалося б, яка нісенітниця! Ну що там ці нещасні секунди, якщо в кінцевому підсумку все повертається на круги своя, і як тільки еротичні картинки зникають з поля зору, свідомість знову готове повноцінно контактувати з навколишнім світом. Тим не менше вчені вбачають у подібній атаці на мозок серйозну загрозу. Особливо, як вони вважають, для водіїв, які мимоволі відволікаються на кожен рекламний щит, якщо з нього їм посміхається сексапільна красуня з глибоким, як Маріанська западина, декольте. У такому випадку навіть однієї секунди, під час якої мозок не здатний реагувати на дорожню ситуацію, цілком вистачить для трагедії, переконані нейрофізіологи.

    Мабуть, надто схвильовані побоюваннями за всякого водія американські вчені якось забули висловитися також і про користь еротичного замикання мозку. Хоча, як мені видається, вона безсумнівно є. Наприклад, саме у стані трансу короткочасного нервова система відпочиває, скидаючи зайву напругу. Та й благотворного впливу естетичних переживань, які як мінімум збагачують наш творчий потенціал, розвивають фантазію та розкріпачують сексуальність, теж поки ніхто не відміняв. Так що на місці американських вчених я б не стала говорити про секундному еротичному колапсі мозку так трагічно і однобоко. Правда, звичайно, без попередження не обійшлося б: золоте правило - всьому своє місце і час! І вже тим більше еротичної шокотерапії.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Еротика і порно Відправляють в нокаут онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Еротика і порно Відправляють в нокаут з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Еротика і порно Відправляють в нокаут онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Еротика і порно Відправляють в нокаут дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Еротика і порно Відправляють в нокаут дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!