Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 5 »

    Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська)

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    14:31

    Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) безкоштовно




    Поле битви: Земля це неймовірна суміш двох жанрів - зубодробительного екшену і стратегії типу “tower defense”, де на цей раз вам доведеться грати роль атакуючих! У недалекому майбутньому інопланетні загарбники висадилися на Землі і раптовим кидком зайняли головні міста планети. Щоб утримати свою здобич, прибульці побудували величезні башти, оснащені зброєю жахливою руйнівною сили.

    Воно знищує кожного, хто наважиться кинути виклик чужинців. Але агресори жорстоко прорахувалися - вони забули про вас! На чолі броньового загону вам належить пройти по вулицях найбільших міст світу - від Багдада до Токіо - і знищити всіх, хто стане на вашому шляху! Але не забувайте і про стратегії - ви будете повинні планувати свій маршрут і вибирати склад своєї маленької армії. Ви не просто боєць, а Командир, і саме ваші блискавичні рішення і унікальні навички дозволять людям вижити і очистити світ від інопланетної зарази. Вас чекають стрімкі тактичні бої в ході Кампанії з чудовим сюжетом і два режими Загону Штурму, кожний з яких змусить ваше серце вистрибнути з грудей!

    Скріншоти :








    Інформація про гру :

    Назва : Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська)
    Жанр :-Real Time Strategy (RTS)
    Платформа : PC
    Творець : 11 bit studios
    Издатель : 11 bit studios
    Мову : Російська
    Все включено
    Розмір : 473 mb

    Системні вимоги :
    7 Процесор: Intel Pentium 4 з тактовою частотою 2,4 ГГц або AMD Athlon 64 +2800 Оперативна пам\'ять: 1 ГБ для Microsoft Windows XP / 2 ГБ для Microsoft Windows Vista, Microsoft Windows 7 Відеокарта: NVIDIA GeForce 8600 / ATI Radeon 3650 або краще Звукова карта: сумісна з DirectX 9.0c Жорсткий диск: 1 ГБ вільного місця

    Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська)

    можна Скачати по 6-м посиланнями нижче!
    Скачати з Vip-File part 1
    Скачати з Vip-File part 2

    Скачати з Letitbit part 1
    Скачати з Letitbit part 2

    Скачати з ShareFlare part 1
    Скачати з ShareFlare part 2
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Ігри

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Anomaly: Warzone Earth (2011/Російська) дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!