Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    5 найбільш недоступних місць в світі

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:02

    5 найбільш недоступних місць в світі безкоштовно

    1. Останнє зерносховище.



    Ця споруда була відкрита на далекому норвезькому острові в 2008 році. Відкрито і відразу закрито, щоб зберегти для майбутніх поколінь насіння сучасних рослин на випадок глобальних катаклізмів - воєн, падіння метеоритів, зміни температури і т. д. У цьому зерновому банку зберігається близько 100.000.000 насіння всіх поширених культурних рослин з території майже всіх сільськогосподарських організацій світу. Усередині сховища насіння зберігаються в особливих запаяних контейнерах при температурі - 18 градусів за Цельсієм, що знаходяться у вічній мерзлоті, а крім цього, повітря додатково охолоджується десятікіловаттним компресором. Якщо навіть у всьому світі пропаде електрика, а власне автономне джерело електроенергії вийде з ладу, то насіння зможуть зберігатися в мерзлоті ще кілька сотень років.

    Глибина сховища понад 130 метрів, і воно може витримати не тільки глобальне потепління, але і землетруси силою понад 6 балів і навіть пряме попадання ядерної бомби.

    2. Секретна церква мормонів



    Розташована ця церква в гранітній скелі, і адепти церкви називають її між собою просто - Vault, або Склеп. Це група приміщень, видовбаних в цілісному масиві скелі, з системою контролю температури і вологості для кращого збереження матеріалів. Безліч датчиків вогню, диму, вологості і руху, разом з багатотонними вхідними дверима і охоронцями практично виключають можливість проникнення і псування експонатів. А серед них, за чутками, безліч книг, документів та інших цінностей.

    3. Форт Нокс



    За фільмами це заклад відомий як Форт Нокс, а офіційно він називається United States Bullion Repository (Сховище злитків США) і розташоване біля військової бази Форт Нокс. Сама будова являє собою зразок захищеності і неприступності, з гранітними стінами і 22-тонними вхідними дверима. Сховище відкривається складною комбінацією, різні частини якої знають різні співробітники, що не дає можливості одній людині потрапити всередину. Територія сховища також захищена сигналізацією, встановлено систему відеоспостереження, несуть чергування численні озброєні охоронці, спеціальні підрозділи поліції і снайпери на вертольотах.

    4. Area 51



    В межах цієї території, як стверджують втаємничені, там знаходяться дослідні лабораторії, що мають справу з позаземними технологіями, а також військова база. Вся територія Area 51 закрита, над нею заборонено пролітати літакам та іншим літальним апаратам, порушників можуть запросто пристрелити. Численні підрозділи охорони перебувають у замаскованих джипах, озброєні гвинтівками M-16, в грунт вбудовані датчики руху і вібрації, територія патрулюється гелікоптерами... Загалом, все дуже серйозно.

    5. Бункер Саддама Хуссейна



    Цей бункер настільки неприступний, що американська армія не змогла його зруйнувати. Двотонні авіабомби, призначені для ліквідації підземних укріплень, тільки «подряпали» його, повністю зруйнувавши наземну частину і не заподіявши шкоди власне підземним укріпленням. Підраховано, що бункер витримає навіть вибух ядерної бомби в парі сотень метрів! Цікаво, що розробив цю підземну будову онук жінки, яка приймала участь в будівництві аналогічного бункера для Адольфа Гітлера. Він обладнаний власною електростанцією, системою водопостачання та очищення повітря, великим запасом засушеної та замороженої їжі, що дозволяє сотні мешканців перебувати під землею більше року. Вся конструкція встановлена на глибинах від 30 до кількох сотень метрів нижче поверхні землі на спеціальних вольфрамових стержнях і гігантських пружинах для гасіння вібрації від вибухів і землетрусів.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися 5 найбільш недоступних місць в світі онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі 5 найбільш недоступних місць в світі з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте 5 найбільш недоступних місць в світі онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж 5 найбільш недоступних місць в світі дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду 5 найбільш недоступних місць в світі дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!