Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 5 »

    Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip)

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    16:29

    Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) безкоштовно



    Для шістнадцятирічної випускниці школи Іди не було нікого рідніше і ближче, ніж її мати Світлана. Але раптово все життя Іди валиться: її мати раптово вмирає, і залишає дитину на піклування власної недалекій і жорстокої сестри. Після загибелі матері Іда твердо вирішує стати лікарем, щоб рятувати людей.
    Скоро в життя Іди з\'являється батько - відомий дитячий письменник Денис Корнілов, який забирає дівчинку в розкішний будинок у підмосковному Передєлкіно. Але і в новій родині дівчинка відчуває себе зайвої. Батько стовідсотково зосереджений на власній роботі і не помічає, як мачуха і звідна сестра утискають її. Єдиною схожої душею Іди стає її зведений брат Ромка. Між героями з\'являються серйозні почуття, але закоханим доводиться розстатися.
    Проходять роки, на частку героїні випадає безліч випробувань, але Іда не дозволяє долю зломити себе, вона виявляє металевий характер і досягає фуррора. Іда стає відомим лікарем, виходить заміж за нащадка академіка, у неї з\'являються малюки. Однак втрачену колись у молодості велику любов Іда не може забути, незважаючи ні на що.

    [img]/templates/Default/dleimages/spoiler-plus.gif[/img]
     [url=javascript:ShowOrHide(]Список серій:[/url]1 серія
    Головна героїня даної нам історії, дівчина по імені Іда, живе в далекому сибірському місті. Ідою, скорочено від \"Іди за Іллічем\", назвала її мати, яка виховувала доньку одна. Батька свого Іда не знала. Зараз дівчинка виросла - закінчує школу із золотою медаллю. Іда чекає, що мама скаже їй врешті-решт про батька. Але мати Іди раптово вмирає. Неуж-то героїня так і не дізнається правду?
    2 серія
    Батько Іди, відомий письменник Денис Корнілов, приїжджає за нею, щоб забрати жити для себе - до Москви, в Передєлкіно. Іда щаслива. Вона марить вступити в Московський мед інститут. Її родичі - мамина сестра з чоловіком і донькою, що вселилися в квартиру Іди після загибелі її матері, - всіляко перешкоджали від\'їзду дівчини. І ось зараз у Іди є шанс почати нову життя в будинку батька. Але чи очікують її там насправді?
    3 серія
    Іда бажає втекти з Передєлкіно. Новітні родичі ненавидять бідну дівчину: зведена сестра виставляє Йду злодійкою, а мачуха говорить папе Іди, що донька не від нього. Батько і не намагається підтримати Йду - він дуже зайнятий політичними іграми, адже надворі серпень 1991 року - кінець імперії. Тільки зведений брат Роман захищає Йду. Вони обидва ще не усвідомлюють, що їх взаємна симпатія - далеко не невинна.
    4 серія
    Рома і Іда дуже бояться, щоб говорити про те, що сталося між ними. Роман збігає в Петербург, а Іда переїжджає в дворницкую при Мед інституті, де працює прибиральницею. Папі Іда каже, що там їй буде зручніше готуватися до вступу. Однак мачуха в запалі сварки з Корніловим сама зізнається, що вигнала Йду. Не багато того, Ася просить свого батька-генерала зробити так, щоб Йду не взяли в інститут.

    Назва: Ластівчине гніздо
    : 2012
    Жанр: Мелодрама
    Випущено: Росія / Компанія \"Всесвітні Російські Студії\"
    Режисер: Дмитро Тюрін
    У ролях: Тетяна Арнтгольц, Юрій Стоянов, Наталя Вдовіна (Чернова), Дмитро Муляр, Іван Жидков, Катерина Шпіца, Світлана Немоляєва, Олена Плаксіна, Надія Маркіна, Олександр Козлов, Кирило Гребенщиков, Гліб Сердюков, Річард Бондарєв, Настасья Самбурська, Олена Новікова (II), Дмитро Готсдінер, Костянтин Крюков, Ольга Прохватыло, Олександра Прокоф\'єва, Марина Коняшкіна, Анатолій Отраднов, Олександр Зельский, Ельдар Трамов, Надія Іванова

    Завантажити: Семпл

    Файл:
    Формат: AVI
    Якість: IPTVRip
    Відео: XviD, ~1420 Кбіт/с, 720x400
    :[Аудіо/b] MP3, 2 ch, 192 Кбіт/с

    [img]/engine/dude/index/leech_out.php?a%3AaHR0cDovL2kzNC5mYXN0cGljLnJ1L2JpZy8yMDEyLzA0MDkvZGIvN2RhM2Y1NDZjNWViYmI1OTNiM2Q1Y2RlMTg0MDdiZGIuanBn[/img]
    [img]/engine/dude/index/leech_out.php?a%3AaHR0cDovL2kzMy5mYXN0cGljLnJ1L2JpZy8yMDEyLzA0MDkvZDMvMmQ5YzFmOTE4NzczMDE1Yzg0NGM3NWE2MzNkOTQzZDMuanBn[/img]
    [img]/engine/dude/index/leech_out.php?a%3AaHR0cDovL2kzMy5mYXN0cGljLnJ1L2JpZy8yMDEyLzA0MDkvMDAvNGYwNDY5YTI0ZDI0MzQ3NzgzMTYwZjY5MjU0NGVlMDAuanBn[/img]
    [img]/engine/dude/index/leech_out.php?a%3AaHR0cDovL2kzNS5mYXN0cGljLnJ1L2JpZy8yMDEyLzA0MDkvMjQvNDY1ZDFiZWUxZDZmZjdlOGIzNzBlZmQ5NzZkODFhMjQuanBn[/img]

    [b]Розмір:
    2.25 GB
    Тривалість: 4 х 00:48:00
    Мова: Російська
    Пароль на архів: Ні.
    Додана інформація для відновлення: 5%

    Скачать Ласточкино гнездо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip)
    Unibytes
    Gigapeta
    Asfile
    Getzilla
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Серіали

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Ластівчине гніздо (1-4 серии из 12) (2012 / IPTVRip) дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!