Меню сайта
Категории раздела
Фільми [83]
Музика [58]
Відео [30]
Ігри [35]
Програми, та ТБ [51]
Журнали [27]
Книги [18]
Аудіокниги [5]
Гумор [36]
Новини [42]
Серіали [128]
Мультфільми [46]
Аніме [16]
Шпалери та малюнки [17]
Зно/Вно [4]
Футбол [2]
Наш опрос
Як Вам сайт
Всього відповідей: 19626
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Зарегистрированных 0
Форма входа
BEST
  • ToRrenT
  • Владислав
  • sasory
  • Ukhum
  • Tetyana
  •   
    Главная » 2012 » Травень » 12 »

    Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра

    Делитесь новостью с друзьями. Жмите "Мне нравится" и "Рассказать друзьям"
    23:04

    Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра безкоштовно

    У п\'ятницю, 3 вересня, збірна Росії зіграє стартовий матч відбіркового турніру Євро-2012 проти команди Андорри.



    Незважаючи на те, що команда маленького піренейського держави - не самий грізний суперник, до цієї гри не можна ставитися як до прохідної. У цьому впевнений наставник нашої збірної Дік Адвокат. На його думку, андоррці будуть діяти жорстко в обороні. Завдання росіян - як можна краще контролювати м\'яч.

    Дік Адвокат готується до першого офіційного матчу в ролі головного тренера збірної Росії - матчу проти команди Андорри. Цей відбірковий цикл чемпіонату Європи 2012 року, по суті, може стати чи не найбільш важливим турніром у тренерській кар\'єрі голландця. У його житті були великі перемоги на клубному рівні. Так, саме під його керівництвом \"Зеніт\" із Санкт-Петербурга виграв Кубок УЄФА і Суперкубок Європи.

    А ось на рівні національних збірних Адвокат завжди перебував у тіні свого співвітчизника Гуса Хіддінка. Кожного разу Адвокат отримував команду після того, як там побував \"Гус всемогутній\" і наробив багато шуму. У 2005 Дік Адвокат прийняв збірну Кореї після її феєричного виступу на домашньому чемпіонаті світу. Тоді Хіддінк довів азіатів до півфіналу, і вдячні корейці хотіли зробити \"чарівника Гуса\" президентом країни, але той чемно відмовився. Збірна Голландії на мундіалях при Адвокат дійшла до чвертьфіналу в 1994 році, а при Хіддінк - до півфіналу 1998 року.

    У 2010 році після того, як Хіддінк відмовився тренувати збірну Росії після невдалого відбіркового циклу на чемпіонат світу до Африки, Дік Адвокат кинув збірну Бельгії і приїхав до Росії. Після історичного виступу росіян на Євро-2008 під керівництвом все того ж Хіддінка Адвокату не позаздриш. Речі про непопадання Росії на Євро і мови бути не може. Адже чемпіонат пройде в сусідній Україні і Польщі, і для сотень тисяч росіян це шанс побачити ігри Чемпіонату Європи на власні очі.

    Дік Адвокат це розуміє, тому діє напевно. У порівнянні з командою Хіддінка, у складі збірної Росії - мінімальні зміни. \"На даний момент це команда, фактично, та ж сама, що й три роки тому. Ніяких нових гравців\", - нагадав він.

    Несподівано для багатьох, \"маленький генерал\" відчепив Сергія Семака і цілком прогнозовано запросив гравця казанського \"Рубіна\" Алана Касаєва. Для 24-річного півзахисника це перший виклик до головної команди країни. \"Я дуже радий, що потрапив у національну команду. Думаю, що все буде добре\", - розповів він. В іншому ж у складі - знайомі всі особи.

    Росіянам дісталася, мабуть, не найсильніша відбіркова группа.Наіболее серйозними суперниками виглядають збірні Словаччини та Ірландії. Словаки довели свою спроможність на недавньому чемпіонаті світу в ПАР, ставши авторами однієї з найгучніших сенсацій мундіалю. Саме вони перемогли італійців з рахунком 3:2 і відправили діючих чемпіонів світу додому, на розтерзання місцевим журналістам. У складі команди Володимира Вайсса тоді блиснув нападаючий Роберт Вітек.

    Збірна Ірландії під керівництвом відомого італійського наставника Джованні Трапаттоні по іменах виглядає куди більш солідніше словаків. Тон у ній задають гравців англійської прем\'єр-ліги.

    Вірменія - супротивник для росіян відомий. Вона регулярно дістається нам у суперники за кваліфікаційними групами чемпіонатів Європи. Андорра і Македонія - записні аутсайдери Старого Світу, що, втім, зовсім не дозволяє ставитися до матчів з ними як до прохідним. \"Найголовніше для нас - це кваліфікуватися в Україну, а це значить, що ми повинні перемагати\", - упевнений Адвокат.

    Наш перший суперник Андорра - з розряду тих, кого потрібно обігравати обов\'язково. Це типовий представник \"підвалу\" європейського футболу, команда, в якій професійний статус мають лічені одиниці гравців. Звичайно, двірників і листонош у збірній Андоррі ви не знайдете.

    Перед від\'їздом в Андорру команда провела дводенний збір у столиці. У підготовці Адвокат також не виявив оригінальності. Як і під час Хіддінк, футболісти жили в готелі в центрі Москви і тренувалися на стадіоні імені Едуарда Стрельцова. На тренуваннях Адвокат виглядав серйозним, мало жартував і не брав участі у грі з м\'ячем. Це, мабуть, головна відмінність від системи Хіддінка. Гус з тренування робив шоу, тим самим створюючи сприятливу атмосферу в команді. \"Що Дік, що Гус - вони обидва прихильники голландської школи футболу, тому всі вправи побудовані з м\'ячем. Так що поки що особливих відмінностей немає, але різні вимоги присутні\", - розповів півзахисник збірної Росії Ігор Семшов.

    На збір футболісти прибували не в кращому настрій. Багато з них були засмучені після невиразної гри в єврокубках і чемпіонаті Росії. Півзахисник збірної Росії Дмитро Торбінський зізнався: \"Намагаємося допомогти один одному, підтримувати - як на полі, так і поза ним\".

    Адвокат - справжній диктатор і любитель німецької дисципліни. Як повідомив Life News, за порушення спортивного режиму у вівторок Адвокат відсторонив від тренування захисника пітерського \"Зеніту\" Олександра Анюкова.

    Справа в тому, що в день, коли команда зібралася в московському готелі, Анюков так радів зустрічі зі своїм другом по \"Зеніту\" Андрієм Аршавіним, що їм не вистачило відведеного часу до відбою, щоб поділитися всієї накопичилася за час розлуки інформацією. На ранок під час першого тренування Адвокат помітив у Анюкова всі ознаки порушення режиму і прийняв рішення - покарати його відстороненням від однієї тренування.

    Дік Адвокат показав всієї збірної, що при ньому розслаблятися перед матчами не вийде, а за порушення режиму вхід в збірну може бути закрито.

    Генеральною репетицією напередодні відбору на Євро став товариський матч з Болгарією. Невиразна гра команди при напівпорожніх трибунах стадіону \"Петровський\" залишила безліч питань. Чи зможе голландець струсити своїх російських підопічних? Чи буде наша команда діяти так само і в перших іграх відбору на континентальну першість чи зуміє перетворитися? Відповіді на них вболівальники отримають вже в п\'ятницю на найбільшому стадіоні Андорри \"Комунале\". Аншлаг матчу Андорра-Росія гарантований. Місткість стадіону - 1800 глядачів.
    Расскажи друзьям:



    Категория:

    Новини

    |
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено! Український медіа портал «Дивись»пропонує вам дивитися Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра онлайн в хорошій якості HD 720p, у нас ви можете знайти і новинки кіно, фільми 2012 року та фільми 2013 року, кожен фільм, в тому числі Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра з появою хорошої якості в мережі, змінюється на якість HD 720p. На нашому сайті "HD 720p Фільми Онлайн" ви знайдете кращі і нові фільми запропоновані до перегляду в онлайн кінотеатрах. Шукаєте Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра онлайн в хорошій якості HD 720p? Ви знайшли те, що шукали, У нас ви можете дивитися фільми в HD 720p онлайн без реєстрації, абсолютно безкоштовно. Ну, а якщо ж Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра дивитися онлайн не той фільм, що Ви шукали, не засмучуйтесь, вам на допомогу наш пошук: виберіть один з Ваших улюблених жанрів. Ви завжди зможете знайти Фільми відповідні Вашому смаку і що дуже важливо в хорошій якості HD. Формат HD 720p один з найкращих і якісних в мережі, насолоджуйтеся тоді цим гарною якістю і будьте з нами. Хочемо побажати Вам приємного перегляду Відбірковий турнір Євро-2012: Росія-Андорра дивитися онлайн, а так само інших фільмів в HD 720p якості.  
    | Добавлено пользователями сайта | Рейтинг: 0.0/0
    Не менее важные материалы
    К сожалению, похожего ничего не нашлось!
    Комментируйте пожалуйста новости и жмите рассказать друзьям. Нам очень важно Ваше мнение!
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Переклад сайту



    Music online
    Пошук
    Календар
    -->
    Все
    Рекомендації

    Дивитися онлайн

    слухати, скачати, завантажити, безплатно,  безкоштовно , дивитися © "Дивись" duvus.at.ua; 2024 
    Всі файли надані для ознайомлювального перегляду. Копіювання (часткове або повне) матеріалів без гіперпосилання на (//duvus.at.ua) заборонено!